Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Marcin R magda gruza rafal bytniewski ula12121212 (1919 niezalogowanych)
1 Post

(Alex_m)
Wiking
a czy ktos orientuje sie jak to jest z kerdytami w sparebanku???? czy jest mozliwosc sprawdzenia swojej zdolnosci kredytowej w jakis inny niz tradycyjny sposob u przedstawiciela bankowego np.przez net
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Tutaj kązdy klient jest traktowany indywidualnie i warunki udzielenia kredytu negocjuje się bezpośrednio w banku...Różne banki mają różne kryteria i stopę procentową w zależnosci na co potrzebujesz....możesz wysłać zapytanie przez neta ale napewno korzystniej jest osobiście..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
odp. do robal
Ja dostałam kredyt z komuny na zakup domu. Nie miałam problemów z takim kredytem. Złożyłam wniosek zaopatrzony w opinię z banku, który udzielał mi kredytu na zakup domu. Z banku dostałam 80%, a z komuny 20%. Cała operacja, od złożenia wniosku o kredyt w banku poprzez kredyt z komuny i licytację nieruchomości, trwała 3 tygodnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
angelika r
(robal)
Nowicjusz
To super fajnie ze Ci sie udalo,tez bede probowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok